Voordelig jouw website of webshop laten maken! 

Wil je een website of webshop laten maken maar is je budget niet zo groot? Wij van mijnbudgetwebsite.nl hebben hier de ideale oplossing voor! Maar hoe werkt het nou? Wij bouwen premium websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs en je kiest zelf jouw gewenst hosting en servicepakket.

Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Mocht je later meer wensen hebben, dan is de website eenvoudig uit te breiden, dat is hoe het werkt. Maar de basis volstaat voor ondernemers die een website willen waarmee ze hun bedrijf op het internet willen presenteren. Zo kunnen potentiële klanten jouw bedrijf vinden en klant van je worden. 

Start vandaag

Hoe het werkt

Kies je website template

Wij hebben voor jou een uitgebreide selectie met templates waaruit je kan kiezen. Zo weet je zeker dat er altijd iets tussen zit en we snel van start kunnen! 
Vul online al je gegevens in en reken af. Wij starten direct met het vastleggen van jouw gekozen domeinnaam en het installeren van jouw hosting omgeving.

Start vandaag

Wij maken jouw website

Onze webbouwers gaan aan de slag met jouw nieuwe website. Wij ontvangen jouw logo, enkele foto’s en de teksten.
Ons team verwerkt vervolgens jouw wensen en huisstijl in de website. Tot slot laten we je de ontwikkelde website zien en kan jij van start met je nieuwe website.

 

Start vandaag

Je website snel online!

Alles klaar? Dan zetten wij jouw website direct online. Wij regelen jouw e-mailadressen zodat je vanuit jouw bedrijfsnaam kunt e-mailen. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij Google. 

 

 

 

Start vandaag
Voordelig | snel | makkelijk

Website laten maken door mijnbudgetwebsite.nl

Geen hoge investering nodig maar een vast bedrag vanaf € 19,99 per maand voor het bouwen van een website inclusief hosting en onderhoud.

Jouw website is op elk scherm goed zichtbaar. Dus naast op desktop en laptop óók op tablet en mobiel! Dat vinden wij professioneel! 

Een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Beter vindbaar in Google betekent meer klanten met je website en uiteindelijk meer omzet voor jouw bedrijf.

Geen webbouwer nodig om je teksten en afbeeldingen aan te passen. Dat kun je zelf met ’s werelds populairste website beheersysteem WordPress.

De techniek laat je lekker over aan mijnbudgetwebsite.nl. Wij regelen alle updates, backups en het onderhoud aan de website zodat jij je bezig kunt houden met het runnen van jouw bedrijf.

Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact met onze helpdesk opnemen voor ondersteuning. Dit kan per e-mail of vindt je antwoord via onze Kennisbank omgeving waarin wij tientallen antwoorden hebben staan.

mijnbudgetwebsite.nl

Start vandaag

Bij mijnbudgetwebsite.nl kun je nu al vanaf € 749,- een website laten maken.

Wij kunnen met elk denkbaar design overweg.
Ook een website laten maken? Ruim 1.800 tevreden klanten gingen je al voor!