Blog artikelen toevoegen en bewerken


Inhoudsopgave

  Voor het maken van wijzigingen is het van belang dat je eerst ingelogd bent. Mocht je nog niet ingelogd zijn kun je hier klikken om naar de inlog handleiding te gaan.
  Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Berichten” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je een overzicht van alle beschikbare berichten. Selecteer in de overzicht de pagina die je wilt wijzigen en klik op “Bewerken”. Mocht je een nieuw artikel willen aanmaken klik je niet in het overzicht op bewerken, maar op de knop “Nieuw bericht”.


  Content bewerken

  Zodra je op de beheer pagina bent kun je in het tekstvlak de tekst van het blog artikel bewerken. De editor heeft twee opties ‘Visueel’ en ‘Tekst’. Het is belangrijk om de tekst te bewerken in de visuele editor.

  Mocht je een afbeelding willen toevoegen kun je gebruik maken van de media bibliotheek. Dit doe je door op ‘Media toevoegen’ te klikken. Hij opent vervolgens de media bibliotheek waar je een foto kunt kiezen uit de reeds geüploade foto’s of waar je een nieuwe foto kunt uploaden.


  Titel en uitgelichte afbeelding bewerken

  Als je de afbeelding in het blog overzicht wilt veranderen kan dit door de uitgelichte afbeelding te wijzigen. Deze vind je aan rechter kant onder de bijwerk knop en meta instellingen. Zorg er altijd voor dat je een scherpe foto gebruikt.
  Als je de titel wilt wijzigen in het blog overzicht kan je de titel boven de tekst editor bijwerken.

  Heb je gevonden waar je naar zocht?