Gebruiker aan website toevoegen


Inhoudsopgave

  Je kunt meerdere gebruikers aanmaken die toegang krijgen tot je website. Dit kunnen abonnees, schrijvers, auteursof redacteurs en zijn. Ga hiervoor in de navigatiebalk (linkerkant) naar ‘Gebruikers’ en klik vervolgens op ‘Nieuwe toevoegen’

  Instellingen nieuwe gebruiker

  Hierdoor kom je op een nieuwe pagina terecht waarop je de persoonlijke gegevens van de nieuwe gebruiker invult. Alleen de gebruikersnaam, het e-mailadres en het wachtwoord zijn verplichte velden. Je kunt hier ook opdracht geven dat, wanneer je de gegevens van de nieuwe gebruiker opslaat, hij/zij automatisch een bericht ontvangt met zijn/haar inloggegevens. Zorg ervoor dat je altijd op de knop ‘Nieuwe gebruiker toevoegen’ klikt om de wijzigingen definitief te maken.

  Persoonlijke opties

  Voor elke gebruiker kun je persoonlijke instellingen wijzigen:

  Standaard editor: WordPress staat standaard ingesteld op de blok-editor. Als je de Klassieke editor plugin hebt geïnstalleerd, kun je er ook voor kiezen om de Klassieke editor als standaard in te stellen.

  Visuele editor: Met deze optie kun je het kleurenschema van WordPress wijzigen.

  Syntaxmarkering: Hiermee bepaal je of je de syntaxmarkering uit wilt zetten.

  Toolbar: Kies hier of je het snelkoppelingsmenu dat zich aan de bovenkant van het scherm bevindt wilt weergeven. Standaard staat deze optie geselecteerd en wij laten dit zo staan omdat het beheer van de website hierdoor wordt vereenvoudigd.

  Heb je gevonden waar je naar zocht?