Pagina aanmaken en beheren


Inhoudsopgave

  Voor het maken van wijzigingen is het van belang dat je eerst ingelogd bent. Mocht je nog niet ingelogd zijn kun je hier klikken om naar de inlog handleiding te gaan.
  Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Pagina’s” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je een overzicht van alle beschikbare pagina’s. Selecteer in de overzicht de pagina die je wilt wijzigen en klik op ‘Bewerk met WPBakery’.

  Teksten en foto’s wijzigen

  Zodra de editor geopend is kun je de pagina visueel wijzigen. Aan de linker kant zit een blok waarin de instellingen van de elementen zichtbaar zijn. Zodra je een stuk tekst wilt wijzigen klik je op het blok en worden de instellingen links zichtbaar. Voor de meeste elementen hebben wij al een styling toegevoegd, je hoeft dus enkel de instellingen onder het kopje ‘Inhoud’ aan te passen.

  Templates wijzigen

  Sommige elementen zijn op meerdere pagina’s het zelfde. Wij hebben dan een ‘Template’ toegevoegd. Als je in een template op tekst probeert te klikken zul je zien dat er geen element instellingen beschikbaar zijn. Zodra je dan op de knop ‘Edit template’ klikt opent hij de editor voor het specifieke element. En zodra je het opslaat wordt het op elke pagina bijgewerkt.

  Titel gebied wijzigen

  Als je het titel gebied wilt wijzigen kun je in de editor helemaal links onderin op het tandwieltje klikken. Je ziet hier een aantal pagina instellingen waaronder ‘Titel’ en ‘Uitgelichte afbeelding’. De titel is de koptekst die je ziet in het titel gebied en de uitgelichte afbeelding is de afbeelding die je achter het titel gebied ziet. Let op, zodra je de titel wijzigt zal hij ook automatisch veranderd worden in het menu. Klik hier om de handleiding voor het wijzigen van het menu te zien.

  Heb je gevonden waar je naar zocht?