Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze websites of over onze diensverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen

Na het ontvangst van je bestelling gaan wij direct aan de slag. We maken je webhosting gereed, bestellen je domeinnaam of verhuizen deze en starten met de installatie van je template. Als we het Aanleverformat ontvangen hebben implementeren we jouw teksten, afbeeldingen en overige informatie. 

Gemiddeld zijn wij binnen drie dagen klaar met de oplevering van jouw website na oplevering van het Aanleverformat. Dit is afhankelijk hoe compleet deze is. 

De pakketten zijn speciaal voor de hosting van jouw website of webshop. Dat betekend een stukje ruimte waarop alle bestanden en gegevens worden opgeslagen.

Daarnaast, afhankelijk welk pakket je gekozen hebt, mag je gebruik maken van 1, 2 of 3 uur online service van onze professionals. Mocht er iets niet lukken of er gaat iets mis valt dit binnen het tijdsbestek wat je bij ons afneemt. Dit tegoed bouwt zich niet op.

Mijnbudgetwebsite.nl bouwt websites voor het midden- en kleinbedrijf, stichtingen, verenigingen en particulieren. Op zoek naar een goede website die alles kan en niet duur is? Goed vindbaar in Google en makkelijk te bewerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Door het zeer gebruiksvriendelijke beheersysteem kun je heel eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen (zonder enige technische kennis). Vanzelfsprekend zullen wij jou vroegtijdig begeleiden en wegwijs maken binnen het beheersysteem via onze Kennisbank. Loop je tussentijds toch nog ergens tegenaan? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je direct weer op weg

Bij mijnbudgetwebsite.nl zit je niet vast aan een moeilijk contract. Je kunt je website na één jaar maandelijks opzeggen.

Natuurlijk kan dat! We bouwen graag een nieuwe website voor je die past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij verhuizen je domeinnaam, zorgen voor de hosting en bouwen een nieuwe website voor je.

Ja! Alle websites en webshop van mijnbudgetwebsite.nl zijn met een website beheersysteem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en aanpassen. Het beheersysteem, WordPress, is zeer eenvoudig om mee te werken waardoor het voor iedereen mogelijk is om zelf content te plaatsen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail. Wij helpen je graag verder!

Je krijgt geen beperking in het aantal pagina’s en je kunt dus zoveel hoofd- en subpagina’s aanmaken als je wilt. In de aanbouw van je website verzorgen wij tot 10 pagina’s maar je bent vrij om onbeperkt pagina’s toe te voegen.

Alle websites die door mijnbudgetwebsite.nl worden opgeleverd zijn mobiel vriendelijk. De website is altijd geoptimaliseerd voor desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Mijnbudgetwebsite.nl maakt van elk template een unieke website door je huisstijl zoveel mogelijk door te voeren in het webdesign.

Mijnbudgetwebsite.nl heeft professionele vormgevers in dienst die een logo voor je kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. De kleuren en typografie van het logo rollen we dan uit over je website. Je kan een logo bestellen via het bestelproces op de website.

Ja, dat kan. Meertaligheid is wel een extra optie en valt buiten het website pakket. Wil je een meertalige website? Neem dan contact met ons op.

Nee hoor, maar als je een website afneemt bij mijnbudgetwebsite.nl zullen wij de hosting overnemen. Deze overstapservice is gratis, dus je betaalt niets extra.

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. Zo heb je zelf nergens naar om te kijken en ontzorgen wij jou helemaal! 

Mijnbudgetwebsite.nl registreert het domeinnaam altijd op naam van de klant. Je blijft dus eigenaar en je mag ermee doen wat je wilt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je er niet uitkomt, met WordPress bijvoorbeeld. We adviseren je eerst de vraag op te zoeken in de Kennisbank. Hier leggen we helder uit hoe het werkt.

Wanneer je een vraag hebt en het antwoord is niet te vinden in de veelgestelde vragen of in onze Kennisbank adviseren we je contact met ons op te nemen. Klanten kunnen direct gebruik maken van het Ticketsysteem via Mijn account.

Na 1 jaar kun je je website maandelijks opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 7 dagen.
 
Je betaalt het eerste bedrag van je website of webshop direct bij het bestellen. Daarnaast heb je akkoord gegeven voor automatische incasso. Wij incasseren altijd op de 1e van de maand.
 
Let op! Bij een Chargeback van de incasso zal er via ons moederbedrijf €15,00 administratiekosten in rekening worden gebracht.
Ja, voor het gekozen pakket per maand regelen wij alles voor je. Van het bouwen van de website, het onderhouden en ook het hosten van de website. Wij zorgen er voor dat de updates uitgevoerd worden en er backups gemaakt worden. Je hebt dus geen omkijken naar de technische zaken en je kan je bezig houden met jouw bedrijf. 
 

Geen antwoord gevonden?

Neem contact met ons op en wij voorzien je graag van persoonlijke support.

Neem contact op

Bij mijnbudgetwebsite.nl kun je nu al vanaf € 749,- een website laten maken.

Wij kunnen met elk denkbaar design overweg.
Ook een website laten maken? Ruim 1.800 tevreden klanten gingen je al voor!